Home | Servicii | Contact
Home HomeDespre noi Despre noiProduse ProduseServicii ServiciiContact ContactDetalii Detalii
ro en


Hosted by Triumf ® - www.triumf.ro - Professional Web and Hosting Services
«
Sunteti aici :: Produse » Usi de garaj
Usi de garaj

Usi de garaj tip rulou productie Alukon Germania ; deschiderea/ inchiderea se realizeaza prin rularea covorului de lamele pe ax; lamela din AL, latimea lamelei de 77mm si grosimea de 18 mm; izolare termica prin umplere cu spuma poliuretanica; calea de rulare (ghidajele) protejeaza prin perii ce ajuta la indepartarea impuritatilor si asigura izolatia; actionare electrica prin comanda de la distanta , cu buton sau manuala cu manivela.
Culori standard: alb si maro, disponibila la cerere orice culoare inclusiv imitatie de lemn.
Este recomandata pentru garaje (spatii) aglomerate, cu deschidere mica, ideale pentru inchiderea spatiilor comerciale.

Usi de garaj tip rulou rezidentiale si industriale:

• Dimensiuni: orice dimensiune pana la L=5100mm, H=5000mm
• Instalare prin aplicare pe interior, in gol sau exterior ( cu sau fara caseta aplicata)
• Actionare: electrica cu telecomanda/ buton tip impuls (montat in sau manuala cu manivela, selector cu cheie (montat in exterior),
• Culoare: orice culoare din gama RAL
• Izolatie termica : 0.85 Watt/mp*K – pt usa instalata
• Lamela: 77mm inaltime, din aluminiu, umpluta cu spuma poliuretanica neinflamabila
• Siguranta (oprire la intalnirea obstacolelor – pentru varianta electrica)
• Livrare: din stoc
• Optiuni: lamela din aluminiu extrudat cu gemulete ; lamela din aluminiu extrudat simpla.

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrata manual sau electric.
Montarea se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta)sau in spatele golului (nu necesita caseta). Peste tot in jurul nostru auzim: usa garaj, usa de garaj, usa garaje, usa de garaje, usi garaj, usi de garaj, usi garaje, usi de garaje.
Usa de garaj mai poate fi acum un lux pentru cel care-si construieste o casa?
NU, o usa garaj este o necesitate, mai ales ca avem din ce in ce mai multa nevoie de confort.
Cum este atunci cand cobori din masina sa deschizi usa de garaj cu mana? Si daca afara ploua, ninge sau bate vantul? Cum este cand trebuie sa-i deschizi celuilalt fie el sotie, fiica, tata sau prieten?
Aveti nevoie de usi garaj batante, sau usi garaj sectionale ,sau usi garaj rulou automatizate pentru a rezolva aceasta problema si pentru o siguranta sporita a proprietatii dumneavoastra. Tot ce va ramane este sa apasati un buton de la telecomanda pentru automatizarea acestei usa de garaj.
Aceste usi de garaje cu deschidere din telecomanda dau un plus de confort vietii noastre, eliminand efortul uman.
Exista si acum usi garaje vechi, din tabla sau lemn, batante sau basculante, neizolate termic si care au un aspect indoielnic.
Garajul este parte a casei si are deschiderea pe fatada acesteia, spre strada, iar o usa garaj trebuie sa aiba un aspect care sa placa ochiului privitorului.
In functie de necesitatile fiecaruia putem aplica pentru orice usa garaj dimensiuni diferite.
Aceste usi garaj au diferite culori, de la culorile standard, alb sau maro, pana la orice culoare din gama de culori RAL sau orice imitatie de lemn ce se poate asorta cu tamplaria casei.
Va punem la dispozitie o gama larga de usi de garaj batante, usi de garaj sectionale, usi de garaj rulou, pentru care asiguram instalare, service si proiectare, iar pentru cei dintre dumneavoastra care nu sunt siguri de ceea ce au nevoie, specialistii nostrii va acorda consultanta profesionala pentru orice tip de usa de garaje.