Home | Servicii | Contact
Home HomeDespre noi Despre noiProduse ProduseServicii ServiciiContact ContactDetalii Detalii
ro en


Hosted by Triumf ® - www.triumf.ro - Professional Web and Hosting Services
«
Sunteti aici :: Produse » Tamplarie PVC
Tamplarie PVC

Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp nu isi pierde culoarea in timp, este usor de intretinut si va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs.
Cele mai utilizate variante de tamplarie PVC REHAU sunt: Basic - Design, Thermo-Design si Brilliant - Design.Ferestrele REHAU Basic – Design reprezinta cea mai buna solutie pentru ferestrele de culoare alba, in ceea ce priveste raportul calitate / pret.
Profilul tricameral cu cercevea rotunjita de 68 mm, toc de 60 mm si 2 garnituri de etansare asigura protectie termica si fonica ridicata.
Faltul inclinat din rama ferestrei duce la scurgerea imbunatatita a apei.
Suprafata neteda a profilului asigura o curatare rapida si fara efort.

Pe langa tamplaria de PVC, elementele esentiale in executia ferestrelor si usilor sunt geamul termopan si feroneria.
Performantele deosebite ale geamului termopan in ceea ce priveste izolarea termica si fonica sunt determinate de constructia etansa a acestuia: doua foi de sticla separate de un spatiu in care se introduce prin procesul tehnologic un mediu gazos (aer sau gaz), asamblate cu o bagheta-distantier din aluminiu umpluta cu silicagel si un cordon de butil aplicat pe laturile baghetei, astfel incat sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa . Grosimea foii de sticla cat si distanta dintre ele este variabila.Cel mai utilizat este geamul termopan LOW-E (emisivitate redusa), pe una din foile de sticla fiind depus prin procedeul electromagnetic un strat de oxizi metalici, ceea ce ii confera proprietati termoizolante: un coeficient redus de transfer termic K=1,4 W/mpK, fata de geamul clasic format dintr-o foaie de sticla obisnuita de 4 mm, care are un coeficient termic de 5,4 W/mpK.

Alte tipuri de geamuri: float clar (k=2, 8 W/mpK), mat, reflexiv, duplex ( antiefractie ), colorat in masa, ornament.Fata de sistemul clasic al tamplariei din lemn pentru usi si ferestre, utilizarea tamplariei PVC cu 3-5 camere si sticla LOW-E , cu pierdere scazuta de temperatura, duce la rezultate deosebite in eliminarea formarii condensului. Sunt insa necesare si alte masuri, cum ar fi: etansarea ramelor la interior si exterior, montarea ferestrelor in zona surselor de incalzire, glafurile interioare fiind recomandate, cit si o aerisire frecventa a locuintei, deoarece tamplaria din PVC opreste transferul de aer.
Tamplaria veche din lemn nu era etansa si permitea un schimb continuu de aer.In cazul ferestrelor de PVC, fiind mult mai etanse, schimbul de aer nu se mai realizeaza si trebuie facuta o aerisire corespunzatoare a locuintei, astfel incat sa se evite formarea condensului. Se recomanda aerisirea locuintelor de cel putin 2-3 ori pe zi. Dimineata se recomanda aerisirea cca 20 de minute, iar dupa inchiderea ferestrelor incalzirea sa fie uniforma si la temperaturi moderate. Pe suprafara interioara a geamului termopan , respectiv a ramelor, poate aparea condensul atunci cand aerul este saturat si temperatura scade cu cateva grade. De exemplu, in timpul noptii o parte din vapori condenseaza pe suprafetele reci existente in incaperi (geamuri, rame, etc.). Acest fenomen nu trebuie confundat cu condensarea apei in spatiul dintre foile de sticla ale geamului termopan. In acest caz este vorba despre un defect de executie, fapt pentru care firma noastra ofera garantie de 5 ani de la montare.
In ceea ce priveste intretinerea, este necesar ca dupa uscarea spumei poliuretanice aceasta sa se acopere cu ciment la exterior si sa se izoleze glafurile exterioare la imbinarea cu rama ferestrei.
Curatarea geamurilor se face cu o carpa moale, utilizind apa sau solutii speciale destinate acestui scop.